Reisverzekering

Je bent hier waarschijnlijk beland omdat je binnenkort op vakantie gaat en een reisverzekering wilt afsluiten! Het liefst zoek je een goedkope reisverzekering, omdat je vakantie al niet bepaald goedkoop is. Bij GOEKER helpen we je graag. We hebben alle reisverzekeraars met elkaar vergeleken zodat jij de goedkoopste reisverzekering kunt afsluiten:

✓ Alle goedkope reisverzekeringen in een duidelijk overzicht
✓ Reisverzekering afsluiten: binnen een paar minuten geregeld
✓ Wij regelen alles van A tot Z

Reisverzekering vergelijken

Reisverzekering vergelijken en afsluiten is de manier om een goedkope reisverzekering af te sluiten. Je hebt de keuze uit veel verschillende reisverzekeringen, die allemaal hun eigen voordelen, voorwaarden en tarieven hebben. Met reisverzekeringen vergelijken bij ons krijg je een duidelijk beeld van van de actuele voorwaarden en premies en kun je een goedkope reisverzekering afsluiten. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter laten in onze vergelijker. Je krijg je een duidelijk overzicht te zien van alle reisverzekeringen in Nederland. We raden je aan om de filteropties te gebruiken. Je kunt hierdoor een reisverzekering afsluiten die past bij jouw wensen en behoeften. De beste reisverzekering krijg je gelijk bovenaan te zien. Je hebt binnen enkele minuten een nieuwe reisverzekering afgesloten! Dit neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Reisverzekering vergelijken via GOEKER is heel eenvoudig. Je bespaart kostbare euro’s die je liever uitgeeft tijdens je vakantie, toch?

Wat is een reisverzekering

Een reisverzekering sluit je meestal af als je op reis of op vakantie gaat. Een reisverzekering dekt alle (materiële) schade die je tijdens je reis of vakantie kunt oplopen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bagageschade. De schade die je reisverzekeraar vergoedt is vaak hoger dan de maandelijkse premie die je betaald. Een reisverzekering afsluiten is de gewoonste zaak van de wereld geworden! Als je een reisverzekering afsluit heb je de keuze uit een doorlopende reisverzekering en kortlopende reisverzekering. We leggen je hieronder uit wat het verschil is.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je af voor 1 jaar. Je bent het hele jaar verzekerd tijdens je vakantie(s). Je hoeft je niet druk te maken over gestolen goederen of een lekke band. Alles wordt vergoed. Dit is gunstig voor de echte vakantiegangers onder ons. We raden je aan om een doorlopende reisverzekering af te sluiten als je meer dan één keer per jaar op vakantie gaat.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor 1 reis of vakantie. Dit zijn flexibele verzekeringen die je zelf kunt samenstellen. We raden je aan om een kortlopende reisverzekering af te sluiten als je minder dan één keer per jaar op vakantie gaat. Het voordeel bij een kortlopende reisverzekering is dat je minder premie betaalt dan bij een doorlopende reisverzekering. Het nadeel is dat je een nieuwe reisverzekering moet afsluiten mocht je toch ongepland weg willen. Denk hier dus goed over na.

Goedkope reisverzekering

Reisverzekering vergelijken is de beste manier om een goedkope reisverzekering af te sluiten. We bieden alle reisverzekeraars aan, zodat jij genoeg keuze hebt! Ben je op zoek naar de goedkoopste reisverzekering? Neem dan een kijkje in onze vergelijker, waar alle reisverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Klik op de prijsfilter en je krijgt de goedkoopste reisverzekering bovenaan te zien. Zo bespaar je op je maandelijkse kosten!

Beste reisverzekering

Een beste reisverzekering is voor iedereen anders. Het hangt namelijk af van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Hierbij kun je denken aan:

 • Gezinssamenstelling
 • Bestemming van je vakantie
 • Wel of geen wintersportvakantie
 • Vervoer
 • Bagage inhoud

Je kunt je voorstellen dat het voor iedereen verschilt, omdat er vele factoren meespelen. De één heeft baat bij een doorlopende reisverzekering en de ander weer bij een kortlopende reisverzekering. Reisverzekering vergelijken is een goede manier om achter de beste reisverzekering te komen. In onze vergelijker kun je jouw persoonlijke wensen en behoeften invullen en de beste reisverzekering uitkiezen die bij jou past.

Meest gekozen reisverzekering

Je hebt de keuze uit veel aanbieders. Toch zijn er een aantal reisverzekeringen die regelmatig worden gekozen. Ben je benieuwd naar de meest gekozen reisverzekeringen? Neem dan een kijkje hieronder, waar we ze voor je hebben opgesomd:

 • ANWB reisverzekering
 • ING reisverzekering
 • Unive reisverzekering
 • Interpolis reisverzekering
 • Ohra reisverzekering
 • Unigarant reisverzekering
 • Independer reisverzekering
 • Cz reisverzekering
De GOEKER GOEROE helpt jouw zoeken. Hoe kunnen wij helpen?