Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een belangrijke woonhuisverzekering om af te sluiten. Het dekt je tegen schade of diefstal van de spullen in huis. Je wilt natuurlijk verzekerd zijn, mocht er iets gebeuren met je waardevolle en kostbare spullen. Ben je op zoek naar een goedkope inboedelverzekering? Blijf dan hangen. We helpen je graag om de beste inboedelverzekering te vinden die bij jou past. Hieronder vind je alle inboedelverzekeringen:

########VERGELIJKING########

✓ Inboedelverzekering vergelijken: overzicht van alle Nederlandse verzekeraars
✓ Gegarandeerd de goedkoopste inboedelverzekering
✓ Binnen een paar minuten een nieuwe inboedelverzekering afgesloten

Inboedelverzekering vergelijken

Inboedelverzekeringen vergelijken is zo gedaan! Het enige wat je hoeft te doen is een paar vragen invullen over jouw persoonlijke situatie. Hiermee kunnen we de waarde van jouw inboedel calculeren. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, met de beste inboedelverzekeringen. De meeste mensen kiezen voor de goedkoopste inboedelverzekering. Dit is begrijpelijk. Inboedelverzekeringen vergelijken is dé manier om een goedkope inboedelverzekering te vinden. Een inboedelverzekering afsluiten is binnen een paar klikken geregeld. De meeste mensen sluiten naast een inboedelverzekering ook een opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering af.

Goedkope inboedelverzekering

Wil je een goedkope inboedelverzekering? Inboedelverzekering vergelijken helpt je bij het vinden van een goedkope inboedelverzekering vinden die bij je past. Je kunt de verschillende inboedelverzekeringen namelijk filteren op de prijzen. Ze krijg je de goedkoopste inboedelverzekering gelijk te zien! De meeste mensen kiezen een goedkope inboedelverzekering, omdat ze hun inboedel op een goedkope manier willen verzekeren. Daarnaast besparen ze kostbare euro’s op hun maandelijkse lasten.

Wat is een inboedelverzekering

Onder een inboedel verstaan we alle spullen in je huis die je kunt verplaatsen. Dit kan een stoel zijn, maar ook een rijbewijs die op tafel ligt. Als er een brand uitbreekt, kun je beroep doen op je inboedelverzekering. De verzekeraar dekt veroorzaakte schade van je inboedel en het maakt bij een inboedelverzekering niet uit of je een koopwoning of huurwoning hebt. Wat de verzekeraar precies vergoedt is afhankelijk van de dekking die je hebt gekozen. Je hebt de keuze uit 2 soorten inboedelverzekeringen, namelijk een extra uitgebreide inboedelverzekering en allrisk verzekering. Deze lichten we hieronder verder toe!

Extra uitgebreide inboedelverzekering

Wil je een goedkope inboedelverzekering? Sluit dan een extra uitgebreide inboedelverzekering af! Een extra uitgebreide inboedelverzekering dekt je tegen de meest voorkomende situaties. Denk hierbij aan:

 • Brand
 • Ontploffing
 • Bliksemschade
 • Storm (>7 windkracht)
 • Olie, rook en roet
 • Diefstalschade
 • Vandalisme
 • Waterschade
 • Aanrijding en aanvaring
 • Omgevallen boom
 • Inductie
 • Schroei- en smeltschade

Een extra uitgebreide inboedelverzekering wordt gezien als een basisdekking, maar let op! De basisdekking verschilt per verzekeraar. We raden je aan om de voorwaarden grondig door te nemen, voordat je deze verzekering afsluit. Wil je een extra uitgebreide inboedelverzekering afsluiten? Kijk dan in onze vergelijker.

?VERGELIJKER?

Allrisk inboedelverzekering

Een allrisk inboedelverzekering is de meest uitgebreide vorm die je kunt kiezen. Het dekt je tegen de meeste schade die onverwacht ontstaan. Toch kent de allrisk inboedelverzekering wel een aantal uitzonderingen. Z is het niet toegestaan om opzettelijk schade te veroorzaken. Deze uitzonderingen worden duidelijk in de voorwaarden weergegeven. Neem die goed door, indien je een allrisk inboedelverzekering wilt afsluiten. Wil je een allrisk inboedelverzekering afsluiten? Neem dan een kijkje in onze vergelijker.

Is een inboedelverzekering verplicht?

Is een inboedelverzekering verplicht in Nederland? Nee, een inboedelverzekering is niet verplicht. In de praktijk zien we dat de meeste Nederlanders een goedkope inboedelverzekering hebben. Dat is ook niet zo gek. Je hebt namelijk waardevolle spullen in huis die je toch op de meest voordelige manier verzekerd wilt hebben. Een inboedelverzekering afsluiten, we raden het iedereen aan.

Inboedelverzekering vs. opstalverzekering

Veel mensen denken dat een inboedelverzekering hetzelfde is als een opstalverzekering. We kunnen je vertellen dat dit niet het geval is. Een opstalverzekering dekt namelijk alle schade áán je woning. Denk hierbij aan schade door: brand, bliksem, inbraak of storm. Een inboedelverzekering dekt daarentegen alle spullen die ín je woning staan. Een opstalverzekering wordt in de meeste gevallen verplicht gesteld door de hypotheekinstelling. Dat is ook logisch, want de woning is immers het onderpand van de hypotheekverstrekker.

De GOEKER GOEROE helpt jouw zoeken. Hoe kunnen wij helpen?