Fietsverzekering vergelijken

Is uw fiets goed verzekerd? Deze vraag rijst bij consumenten steeds vaker. Mensen fietsen steeds meer en met de komst van de elektrische fiets leggen mensen ook steeds grotere afstanden af. Des te belangrijker is het om goed verzekerd te zijn. Wij hebben alle fietsverzekeringen vergeleken en voor u op een rij gezet. Zo kunt u makkelijk en snel uw nieuwe fietsverzekering vergelijken, aanvragen en afsluiten.

Fietsverzekering vergelijken

Om fietsverzekeringen te kunnen vergelijken vragen wij u om de volgende belangrijke criteria in te vullen. Op deze manier vergelijken wij alleen de verzekering die voldoet aan uw wensen:

  • Soort fiets

Stadsfiets, racefiets of MTB? Geen probleem! Ook voor e-bikes helpt Goeker jou alle fietsverzekeringen te vergelijken en de juiste te kiezen.

  • Aankoopbedrag

De premie is afhankelijk van de te verzekeren nieuwwaarde van de betreffende fiets. De waarde dient aantoonbaar te zijn met de aankoopfactuur, bewaar deze factuur dus goed!

  • Postcode

Aan de hand van uw postcode stellen wij vast waar u woont en het daarbij behorende risico wat daarbij hoort.

  • Looptijd

Bij de looptijd geeft u aan voor welke periode u uw fiets wilt verzekeren. Daarnaast kunt u kiezen voor een doorlopende of aflopende variant voor uw fietsverzekering.

  • Gewenste dekking

Basis: in dit geval is uw fiets alleen verzekerd tegen diefstal. Omdat uw fiets na verloop van tijd minder waard wordt is er afschrijving van toepassing op de nieuwwaarde. Bekijk hier de afschrijvingstabel.

Casco: in dit geval dekt uw fietsverzekering diefstal en is pechhulp in geheel Europa van toepassing. Wordt uw fiets gestolen of komt u met pech langs de weg te staan? Deze fietsverzekering zorgt ervoor dat u en uw fiets weer worden teruggebracht naar het vertrekpunt van uw fietstocht.

  • Vergelijk en kies direct

Vergelijk de verschillende aanbieders en kies direct de fietsverzekering die bij jouw past.

Aan de hand van deze factoren kunnen wij voor u fietsverzekeringen vergelijken en u het beste aanbod doen. Altijd het beste aanbod voor uw situatie.

Goedkoopste fietsverzekering

Fietsverzekeringen vergelijken is niet altijd eenvoudig. Moet je nu gaan voor de goedkoopste fietsverzekering? Maar hoe zit het in dat geval met mijn dekking? Krijg ik bij de goedkoopste fietsverzekering bijvoorbeeld ook pechhulp? Dit zijn allemaal hele terechte vragen en wij helpen u ze te beantwoorden. Goeker zet alle belangrijke kenmerken van fietsverzekeringen voor u op een rij en geeft u zo inzicht alle fietsverzekeringen. Misschien komt u wel tot de conclusie dat de goedkoopste fietsverzekering net niet bij uw wensen past. De goedkoopste fietsverzekering is niet altijd de best voor u. Geen paniek, Goeker.nl helpt u eenvoudig en snel de fietsverzekering van uw keuze af te sluiten bij verschillende verzekeraars.

Verzekering elektrische fiets

Fietsen is een vorm van vrijheid. Gaan en staan waar u wilt zonder afhankelijk te zijn van anderen. Met de komst van de elektrische fiets is dit gevoel en de afstanden die redelijkerwijs te overbruggen zijn alleen maar groter geworden. Of u uw elektrisch fiets nu gebruik voor woon-werk verkeer of puur recreatief.

Keerzijde is echter dat elektrische fietsen door toepassing van techniek ook heel kostbaar zijn. Daarom is een elektrische fiets verzekering van groot belang. U heeft een grote investering gedaan en daarom wilt u een elektrische fiets verzekering waarmee u zorgeloos op weg bent. Om deze reden is het bij onze elektrische fiets verzekering mogelijk om pechhulp mee te verzekeren. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan, ook niet in het buitenland.

High speed elektrische fiets verzekering

Een zogenaamde high speed e-bike is een elektrische fiets waarbij de trapondersteuning niet stopt bij 25 km/u. In dit geval wordt de e-bike voor de wet al bromfiets gezien. Als u met een e-bike van dit soort aan het verkeer wilt deelnemen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn
  • Bestuurder moet in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs
  • De e-bike moet voorzien zijn van een kenteken
  • De e-bike moet WA-verzekerd zijn

Ook voor dit type e-bike vindt u bij Goeker.nl een passende verzekering. Vergelijk ook uw bromfietsverzekering makkelijk en snel!

Fietsverzekering afsluiten

Hoe gaat het een fietsverzekering afsluiten via Goeker.nl in zijn werk? Simpel, vul jouw gegevens in, kies de verzekering die bij je past en Goeker.nl doet de rest. Vergelijk de fietsverzekeringen die aan jouw wensen voldoen en afsluiten maar! Goeker.nl maakt fietsverzekeringen afsluiten een peulschil.

De GOEKER GOEROE helpt jouw zoeken. Hoe kunnen wij helpen?