Kiezen voor de juiste energieleverancier kan je tientallen tot honderden euro’s per maand besparen. Het is daarom belangrijk om alle energieleveranciers goed en makkelijk te kunnen vergelijken.

De goedkoopste leverancier van 2020

Energieleveranciers vergelijken kan erg gemakkelijk op onze site. Wij hebben voor jou uitgezocht wat als consument de goedkoopste energieleverancier is. Dit hebben wij gedaan op basis van de vergelijker en de punten die we hieronder gaan toelichten.

Stroom en gas

Omdat wij algemeen kijken de postcode niet bekend is, vergelijken wij de energieleveranciers met een gemiddelde gasprijs. Bij een 1 jaar vast tarief komt Budget Energie het goedkoopste uit de strijd. Een huishouden van 2 personen betaalt per jaar€ 1300,76 voor stroom en gas, mede door de tijdelijke korting van € 100,-.

Alleen stroom

Het kan natuurlijk ook dat je alleen een stroomleverancier zoekt. In dat geval is Oxxio het goedkoopst. Oxxio rekent voor een 1 jaar vast tarief € 396,83. Dit is ook berekend op een huishouden van 2 personen.

Alleen gas

Alleen gas behoort ook tot de mogelijkheden. Ook deze prijzen zijn berekend met een gemiddelde gasprijs. Door een korting van € 35,- komt Pure Energie het goedkoopst uit de strijd. Voor een 1 jaar vast tarief betaal je bij Pure Energie € 228,79. Ook hier wordt gerekend met een huishouden van 2 personen.

Persoonlijk goedkoopste leverancier

Uiteraard zal de energierekening voor iedereen verschillend uitvallen. Iedereen gebruikt een andere hoeveelheid gas of stroom. Je zult voor jezelf dus moeten bepalen wat uw exacte verbruik is om tot uw persoonlijke beste deal te komen. Ook zal de plaats waar u woont ook in verband staan met de prijs. Al deze gegevens zijn makkelijk in te vullen in onze energievergelijker. Zo kunt u heel gemakkelijk de voordeligste energieleverancier vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

10 + vijftien =

De GOEKER GOEROE helpt jouw zoeken. Hoe kunnen wij helpen?