Zorgverzekering

Iedereen heeft tegenwoordig enorm veel vaste lasten. Voor de een is het de huur, voor de andere een duur telefoon abonnement, maar allemaal hebben we ook last van verplichte vaste lasten. Een van deze verplichte vaste lasten is je zorgverzekering. Iedere burger in Nederland is namelijk verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een zorgverzekering heeft veel voordelen, zo hoef je nooit te kiezen tussen je portemonnee en je gezondheid, maar kost natuurlijk wel geld. Jaarlijks stappen er enorm veel mensen over van zorgverzekering, omdat ze inzien hoeveel geld ze kunnen besparen wanneer ze de juiste zorgverzekering kiezen, maar hoe doe je dit precies? Volg de volgende drie stappen!

Stap 1 – Overzicht

Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van alle wensen en behoeften die je hebt als het gaat om je zorgverzekering. Wil je bijvoorbeeld alleen een basisverzekering of wil je liever een aanvullende zorgverzekering erbij? En hoeveel eigen risico kan je nou eigenlijk betalen? Het is dan ook belangrijk dat je dit allemaal weet voordat je gaat vergelijken.

Stap 2 – Vergelijk

Als je alles op een rijtje hebt, kun je alle zorgverzekeraars vergelijken op www.zorgkiezer.nl. Door je gegevens hier in te vullen krijg je een mooi overzicht van alle zorgverzekeringen die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Stap 3 – Afsluiten

Wanneer je ze hebt vergeleken, kan je eindelijk de goedkoopste zorgverzekering kiezen. Deze kan je dan ook direct afsluiten op de vergelijkingssite. Je nieuwe zorgverzekering zal pas komend kalenderjaar ingaan, aangezien je niet tussentijds mag overstappen. Start dus op tijd met vergelijken!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

drie × 1 =

De GOEKER GOEROE helpt jouw zoeken. Hoe kunnen wij helpen?